Höweler + Yoon: Davol Loft

March 28, 2008

‘Located in Boston, the Davol Loft by Höweler + Yoon was created by combining two 1,100 sf loft spaces on the top floor of a building in Chinatown. The two lofts were mirror images of one another, organized around a central core and separated by a partition wall.’

 via architecture.mnp (click for the entire article)

I really love the introspective nature of this design

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: